NurLiey'z FotoPage

By: Nur Liey

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 13-Jan-2009 03:24 Email | Share | | Bookmark
:: Good Bye Fotopages ::

Quote:
Assalamualaikum n hai pada sesiapa yg sudi menjenguk ke fotopages saya nieh...
Ingin dimaklumkan di sini yg saya akan berhijrah ke ---> http://nurli3y.wordpress.com/
jadi pada sesiapa yg mengikuti hasil2 photo saya bleh la klik link di atas....

terima kasih pada kengkawan yg sudi singgah dan komen gambar2 saya kat sini...
so sudi2 la komen gambar2 kat wordpress saya lepas ni ye...

good bye fotopages...


Wednesday, 3-Dec-2008 02:31 Email | Share | | Bookmark
::Studio Light Practice::



Quote:
hohohooo...bulan ni rajin sungguh saya p kluar shoot2...ader geng bleh la...nak p shoot sengsorang???hehehee...

sabtu,291108,saya join kengkawan photo yg dikepalai oleh OD,practise shoot kat studio di velocity studio,ss15 subang jaya...bersebelahan ngan opis saya jerk pun...hahahaa
model hari tuh kawan2 teater OD...tapai and modee...diorg nak bwat portfolio tuk teater profile diorg...OD dan farihna plak baru lepas join bengkel studio lighting...so diorg pun nak practisekan la aper yg diajar...saya plak tumpang sekaki...tu pun join last minute...hehehee...saya plak dpt kenal ngan photog2 yg lain mcm bodent dan pullah serta kecik cewek si pullah ...diorg ni pun kengkawan OD jugak...

slama 3jam shoot di studio tuh byk yg saya dpt blajar...thanks OD for organizing this photo shoot...i really enjoy it...
nnt kite p outing kat tempat lain plak eh...

ni la antara2 shoot hari tuh...saya tak byk shoot pun...sebab kena berganti2 shoot dgn 4org photog yg lain...


.

.

.

.

.

.

.





Monday, 24-Nov-2008 09:04 Email | Share | | Bookmark
:: A1GP SEPANG ::


farihna...liza...saya lah ni...OD

Quote:
hehehee...rajin plak asyik upload gambar kat fotopages nieh...
ahad - 231108 - saya,liza,OD ngan farihna pergi shoot race krete kat sepang...first time masuk ke sepang F1 circuit and tgok race krete...bingit wooo tlinga bile diorg dah start enjin krete...bile race lagi la sakit tlinga mendengarnya...seb baik OD dah belikan earplug...kalau tak mau pekak tlinga dok shoot krete kat situ...hahahaa...

first time test nak shoot panning...dgn lens yg terhad cuba try test n error shoot panning...kebanyakkan gambar tak berapa nak jadi...hahaha...penat gak nak shoot panning race kete nieh...memasing laju2... tp satu pengalaman and pembelajaran yg baru la tuk saya yg baru nak blajar shoot panning nieh...thanks OD ajak org p shoot2 kat sana...thanks farihna jemput and anta balik kitorang smua...




peserta A1GP Malaysia...fairuz fauzy


suasan di litar sebelum start race...


kereta Malaysia...









Thursday, 20-Nov-2008 02:15 Email | Share | | Bookmark
::Trip2Kelantan::


Quote:
161108...Alhamdulillah,sampai jugak saya ke kelantan...pergi pun atas urusan kerja...anta projek tuk client riview...ni kali pertama saya merasa naik kapal terbang...free plak tuh...opis sponser...
kalau tak bile la nak merasa naik kapal terbang...hahahaaa...

bertolak pagi ahad,flight kul1.40ptg...satu pengalaman baru bg saya bile merasa naik kapal terbang...tp takde la sampai kecut perut...hehehee...seb baik dpt seat dekat dgn sayap...bising pun bising la...yg penting dpt amek gambar...hahahaa perjalanan nyer pun takde r lama sgt...dlm 40-50minit jerk...

penat jugak berjalan2 kat sana...byk berjalan kaki...sebab hotel dekat dgn pasar siti khadijah...so jalan kaki je la...sementara nak tunggu cikgu2 abes riview kami berjalan2 ke rantau panjang...penat woo berjalan kat situ...ngan hujan lak pagi tuh...tp disebabkan nak shopping tetap redah jugak...

filght pulang petang 181108, kul5ptg...pagi tu sebelum collect file kat client p shopping kat pasar siti khadijah lagi...kawan2 opis lain byk btul borong barang...saya beli ala2 kadar jerk...tak cukup beg nak angkut brg bwk balik...hahahaa...kalau ader masa lain kali p kelantan naik kreta la baru bleh borong barang byk2...hehehee...



makin lama makin tinggi di langit...


yeay...dah sampai kelantan...landing time...

hotel tempat kami tumpang tidur...

posing dlm lif

kawan2 opis...tak abes2 trademark kupu2 syahar...

kain pelekat souvenir tuk ayah

sebelum balik singgah jap tepi sawah amek gambar...

di pasar siti khadijah

pakcik ni jual kuih manja...comey2 je kuih dia...singgit 10ketul...

cara2 buat kuih manja

menjaja roti...

beca kelantan...

selamat tinggal kelantan...

tah bile la dpt naik kapal terbang lagik...


Monday, 10-Nov-2008 02:24 Email | Share | | Bookmark
:: Miau Miau ::

Quote:
salam pada sesapa yg singgah...
sabtu 081108...cantik lak tarikh...hahahaa...disebabkan boring duk rumah,saya kluar shoot dgn kengkawan forum,kebetulan pagi tu ym izwan ewan tnyer takde kluar outing shoot2 ke...dan dia mmg ader plan nak p pusat pemuliharaan kucing kat ampang...saya pun tak pernah pegi tempat2 camtu,so dgn happynyer saya turut join...member wan namanya lyn student mmu cyber ader assingment pasal kucing2 ni...sebab tu lokasi ni dipilih...first time betul2 berjumpa n borak2 ngan diorg ni...slalu jumpa kat event tegur2 gitu jerk...thanks pada wan,muham & lyn sebab bg saya join korang n sudi jemput n anta smula ke kl sentral...enjoy kluar dgn korang...

izwan ewan http://undermysin.fotopages.com/
fmuham http://fmuham.fotopages.com/



left: Fmuham, Lyn, Izwan Ewan , Me...











[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net